7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Hvorfor er det vigtigt at lege med din kat?

Katte er meget sjove at lege med. De kan være gode venner og kammerater.

Katte er generelt meget legesyge dyr og har brug for din opmærksomhed. At lege med din kat er en fantastisk måde at tilbringe tid med dem og knytte bånd på.

Katte skal lege for deres mentale, fysiske og følelsesmæssige sundhed. Legetid er også vigtigt for katte, fordi det hjælper dem med at vokse op sunde og stærke.

Her er nogle gode ideer til måder at lege med din kat på:

  • Træk i reb/snor
  • Jagtspil
  • Balanceringsspil

Katte nyder også at lege med andre dyr såsom hunde og de kan også lide at lege med bolde. At lege i vinduet er en anden fantastisk måde at være sikker på, at de har det sjovt!

En anden meget brugt måde at aktivere sin kat, er at bruge en laserpointer – den kan give meget god motion til din kat, og den kan bruges overalt. Det anbefales dog at have noget fysisk, som katten kan “fange”, da det ellers bliver frustrerende for katten, hvis den ikke kan fange sit bytte. Når du bare husker det, så er en laserpointer sjovt for din kat, og holder dens jagtinstinkt ved lige.

Sådan leger du med din kat

Katte er et af de mest populære kæledyr. De er også en af de sværeste at passe. Katte kræver meget opmærksomhed, og de kan ikke lide at blive ignoreret. Den bedste måde at lege med en kat på er gennem interaktivt legetøj eller ved at spille spil med dem. Tag katten med udenfor en tur. De elsker at være udendørs, og de vil nyde at gå på opdagelse . Hvis du kan, så få et kattetræ eller to til dem, som de kan lege og hvile på. De bliver glade! Det er vigtigt at lege med din kat, fordi den elsker at være i centrum for opmærksomheden. Tag et kig på vores spil nedenfor.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Når du anskaffer en kat 

Aktivering af din kat er et meget vigtigt skridt i processen med at anskaffe sig et nyt kæledyr. Katte er normalt ikke så ivrige efter at få nye ejere som hunde er, så det er vigtigt at få dem til at føle sig hjemme med det samme.

Det første du skal gøre, når du tager en ny kat med hjem, er at give den lidt tid til at vænne sig til omgivelserne. Dette inkluderer at lade katten have lidt tid uden dig og lade den gå på opdagelse i huset på egen hånd. Det betyder også, at du skal sørge for, at der er nok kattebakker og madskåle til dit nye kæledyr.

Hvis du vil være sikker på, at din kat aldrig løber tør for mad eller vand, så overvej at købe en foderautomat eller vandfontæne til den.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.