7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Det er godt at være borger i Aarhus. Smilets by lever virkelig op til sit navn. Det oplever man, som århusianer, hvis man kommer udenbys. Der er bare bedre stemning hjemme. Det er i hvert fald en oplevelse, som mange borgere i Aarhus vil kunne nikke genkendende til. Og så har byen alt hvad hjertet kan begære af både store og små butikker, hvor man kan få alt fra Okkulte bøger til gamle vinylplader. Aarhus har det hele, og den er helt sikkert et besøg værd.

Hvis man kommer til Aarhus, så skal man have god tid, for der er meget, man skal se og opleve. Brug gerne et par dage eller mere på at komme ind under huden på Danmarks næststørste by, Jyllands hovedstad, som ligger smukt, lige ned til Kattegat, med udsigt mod det skønne Djursland. Man kan nemt finde et godt hotel, hvor man kan overnatte, og så skal man da ellers bare ud at opleve denne skønne by, og alle dens mangfoldige tilbud.

En tur på havnen

Man kan passende slå mave ved at gå en tur i det nye havneområde. Her har man virkelig haft travlt i de senere år, og der er stadig gang i udviklingen af denne del af byen. Men magisk er den, havnen, som havne har det med at være. Når man har fået frisk luft, så kan man tage på bar og få sig noget godt at drikke. Der er nok af steder at vælge imellem. Og så er det hjem i seng. Medmindre man lige skal kigge på Escortguide.dk. Her kan man finde sex i Danmark, og søge specifikt på specielle byer.

Gå en tur ved åen

I Aarhus har man gjort åen synlig, og der er kommet et skønt kvarter omkring den, med små broer og gågader. Her finder man et rigt handelsliv, hvor både stormagasiner og små specialforretninger trives side om side. Og der er masser af steder, hvor man kan sætte sig ind og få en kop kaffe. Herfra kan man nemt gå over til Aaros, som er byens store museum for moderne kunst. Bygningen er blevet verdenskendt for Olafur Eliasons cirkelrunde regnbuegang på toppen. Et yndet sted for folk, der holder af at tage selfies.

Når man har tilbragt et par timer med den moderne kunst, så kan det nok være at man er ved at blive sulten. Aarhus har et væld af forskellige restauranter, med menukort, der byder på mad fra hele verden. Naturligvis kan man også finde lækker mad fra det danske køkken her. Man spiser godt i Smilets By, og man vælger naturligvis selv menuen, alt efter hvilken restaurant, man vælger at frekventere.