7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Det er vigtigt at have det rigtige foder til din hund og kat, da det ikke blot har betydning for deres helbred, men også for deres trivsel. Det kan være en stor udfordring at finde det bedste foder, som opfylder alle behov. Sørg for at køb hundefoder og kattefoder der passer til alderen på dit dyr, og kig altid ingredienslisten grundigt igennem for at sikre dig, at der er gode råvarer i produktet.

Få tips om sunde foderprodukter til din hund og kat

Det er vigtigt at sørge for, at din hund og kat får den bedste ernæring. Derfor er det en god ide at vælge sunde foderprodukter til dem, som indeholder alle de nødvendige vitaminer og mineraler. Desuden skal du vælge et produkt med et højt proteinindhold, da dette er afgørende for dit kæledyrs helbred og velvære. Endelig skal du vælge et produkt uden unødvendige tilsætningsstoffer som sukker, farvestoffer eller smagsstoffer, da disse kan have negativ effekt på dit kæledyrs helbred. Der findes flere forskellige typer af økologisk og naturligt foder, lavet af friske råvarer som grøntsager, fisk og magert kød. Denne type af foder vil give dit kæledyr den bedste ernæring.

Giv din hund eller kat et sundt liv – tips til fodring, motion og pleje

Det er vigtigt at give ens hund eller kat et sundt liv, og det kræver det rette foder med den rigtige mængde næringsstoffer. Derudover skal man sørge for, at kæledyret altid har adgang til frisk vand. Derudover er motion vigtigt. Det anbefales eksempelvis, at en hund skal have mindst 30 minutters motion om dagen. For katte anbefales det, at man aktiverer dem mentalt og aktivt med legetøj. Endelig skal man pleje sit dyr med bade, regelmæssig tandpleje, trimling af pels og negleklipning.

Hvilke produkter har jeg brug for til min hund og kat?

Det er vigtigt at have en god hunde- eller katteseng, så kæledyret kan ligge godt. Det giver dem et sted at slappe af og føle sig trygge. Derudover skal du selvfølgelig også have noget legetøj til dit kæledyr, så du kan aktivere det og lege med det. Du bør også have de korrekte produkter til vask af kæledyret med videre.

Der er mange ting, som man skal have styr på med et kæledyr. Husk at det vigtigste ved foder er, at undersøge ingredienserne  og sørge for, at det indeholder alle de næringsstoffer, som din hund eller kat har brug for. Du skal desuden huske at vælge et foder, som passer til alderen på dit kæledyr.