7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Når man skal sende pakker eller andet gods til udlandet, er det vigtigt at vælge den rigtige transportør. Der er nemlig stor forskel på de forskellige transportører, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvilken der er den bedste til dit behov. Derudover er der også nogle ting, man skal være opmærksom på, når man sender pakker til udlandet. Læs med her og få et overblik over de forskellige transportører, og hvad du skal være særligt opmærksom på.

Hvordan man finder den billigste fragt til udlandet

Når man skal sende pakker til udlandet, kan det være en stor udfordring at finde den billigste fragt. Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind, når man skal finde den billigste fragt – herunder hvor pakken skal sendes hen, hvor stor pakken er, og hvilket firma man vælger at bruge. Et firma som har god erfaring er bl.a. N. A. Nissen, der netop specialiserer sig i at sende pakker til udlandet.

Fortoldning – hvad er det, og hvordan gør man?

Fortoldning er, når man handler varer i udlandet, og skal have dem sendt hjem til Danmark. Der er dog nogle regler for, hvornår man skal betale told, og hvor meget man skal betale. Hvis du køber varer fra et land udenfor EU, skal du altid betale told. Dog er der nogle undtagelser – såkaldte fritagelser. Du behøver ikke at betale told på følgende:
– Varer der er købt i en butik i et andet EU-land
– Varer der er bestilt hjem fra en butik i et andet EU-land
– Gaver der sendes fra person til person indenfor EU (dog max. 45 kr.)
– Varer der bliver transporteret med fly, tog eller bus gennem et andet EU-land (f.eks. hvis du rejser fra Tyskland til Danmark med fly)
– Varer der bliver transporteret med privat bil gennem et andet EU-land (f.eks. hvis du rejser fra Tyskland til Danmark med bil)

Er der nogle forholdsregler, jeg skal være opmærksom på, når jeg sender pakker til udlandet?

Ja, for det første skal du være opmærksom på, at der kan være forskel på de regler og love, der gælder i Danmark, og de regler og love der gælder i dét land, du sender din pakke til. Dette betyder så også, at der kan være forskel på, hvad man må sende afsted i en pakke – både i forhold til størrelse og indhold. For det andet skal man altid være opmærksom på at følge de retningslinjer, der er angivet af den udbyder, man bruger til at sende sin pakke med. Disse retningslinjer kan ses som en slags vejledning for, hvordan man bedst muligt kan sende sin pakke afsted.

Forhåbentligt er du blevet inspireret og en smule klogere på, hvordan du kan sende ting til udlandet.