7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Der kan være mange grunde til at væggene har brug for et nyt look. Katten kan have kradses tapetet grimt og hunden kan have brugt størstedelen af sine timer alene hjemme som hvalp på at gnave løs i væggen fra bunden af.

Den gode måde at friske væggene op på

Når du nu alligevel står overfor at give dine vægge en fornyelse, så kan det være at du har brug for at kende til lidt flere alternativer end bare at male væggen på ny. Der findes nemlig gode alternativer, som de færreste tænker over som det første.

Bl.a. kan du tænke over om det ikke skal være miljøvæv der skal klare det nye look denne gang. Du kan tjekke ud hvad miljøvæv er her: https://www.nicetapet.dk/tapeter/glasfiltvaev/miljoevaev.

De mange fordele ved at vælge miljøvæv

Ved at bruge miljøvæv er der selvfølgelig også en række andre fordele end bare at skabe et andet udseende med mere dybde bag. Hvis du f.eks. indtil nu har levet med rå vægge, der bare er spartlet op med helspartel og er blevet finpudset, så kan du også have oplevet de trælse hakker ind i væggen der let kommer ved det mindste.

Her kan miljøvæv have den gode effekt at stå imod med filten så de små bump ikke ses så let. Du kan læse mere om hvad der kan være den helt rigtige løsning for dig inde på https://nicetapet.dk. Her er alle alternativer beskrevet rigtig fint, så du lettere kan blive afklaret med hvad du er mest til.

Bliv afklaret med god produktbeskrivelse

De forskellige typer der kan vælges imellem, har en overordnet forklaring og herefter kan du klikke dig videre ind på det du synes ligner noget der er lige dig for at læse yderligere informationer herom.

Miljøvæv er ikke så meget anderledes at sætte op end hvis du ville tapetsere og du skal ikke frygte projektet selv hvis du skulle stå alene med det.