7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mangler din kat noget at lege med derhjemme? Ligger din hund sig også ovre i hjørnet og ser lidt trist ud? Så kan du gøre dem glade med nyt foder og legetøj. Det kan være svært at have råd til det hele, så derfor findes der rabatkoder, som du kan benytte dig af. Læs videre og find ud af, hvordan du sparer penge på lækkert dyrefoder og legetøj til dine dyr. 

Dit kæledyr fortjener kun det bedste. Derfor skærer det også i hjertet, hvis din hund hænger lidt med mulen derhjemme, eller din kat foretrækker bare at være for sig selv. Der findes intet bedre end glade kæledyr, der kommer, når du kalder. Eller i hvert fald hilser på dig, når du kommer hjem fra arbejde.  

Med en Zooplus Rabatkode kan du få råd til lidt mere af alt det, dit kæledyr elsker. Måske din hund skulle prøve noget mere smagfuldt foder end den grå vælling, du hælder i madskålen derhjemme. Og din kat fortjener også mere. Meget mere end det beton-agtige og ildelugtende kattegrus, som din elskede kat hver dag hopper ind og ud af. 

Find dit næste legetøj her 

Udover kattegrus og hundefoder så kan du hos Zooplus finde lige, hvad du har brug for inden for legesager og andre underholdningsartikler for dit kæledyr. Alle katte, der holdes inden døre, har et stort behov for at blive stimuleret. Det kan være et kattetræ eller drillepinde eller legehuse. Hvis du før har holdt dit kreditkort i pungen, fordi du syntes, det var for dyrt, så har du her muligheden for at give din kat et helt nyt og stimulerende indeliv. 

Det samme gælder for din hund. Hvis den elsker at gnave i ting og sager, så skal den da have gnave- og tyggelegetøj, som den kan tygge i stykker. Hunde har næsten altid behov for at blive aktiverede, og hvis du vil have en sund hund rendende derhjemme, så er det vigtigt med den bliver stimuleret med alle sanserne. Derfor er et pivedyr også et godt stykke legetøj, som din hund vil elske dig for. Og bare rolig, man vænner sig til de pivende lyd. Hvad gør man ikke for sin hund? 

Gælder for alle dyr  

Zooplus er en webshop, der tilbyder alt inden for foder og tilbehør til alle slags dyr. Udover hunde og katte gælder det altså også for fugle, heste, gnavere og fisk. Til gnavere kan du spare masser af penge ved at benytte rabatkoder på 10% på diverse ting som bure til både gnavere og fugle eller særligt foder til fisk, der holder dem under vandet, hvor de hører til.  

Udover foder og legesager finder du også elementært tilbehør som flåtmidler til hunde og katte og andre udegående dyr, så du sikrer dine dyr et godt helbred. Når du ikke kan læse deres tanker, så er det vigtigt, du sørger for kontinuerligt at følge op på dine dyr sundhed. Det gælder både, når det kommer til flåter og lopper og andre parasitter, som dyr kan lide af.  

Rabatkoderne gælder ikke bare for Zooplus. Tag og vind flere rabatkoder here via linket. Der findes nemlig rabatkoder til masser af butikker, som du selv kan tjekke ud. Rabatkoder fungerer på den måde, at du via hjemmesiden kan finde koder, som du kan bruge på bestemte hjemmesider, når du skal handle noget bestemt ind. 10% finder du næsten altid på alt, men nogle rabatkoder, kan du være heldig med, giver dig langt mere i rabat. Det betyder, at du potentielt kan spare hundredvis af kroner på dine normale udgifter med rabatkoder fra hurtigrabat.dk.