7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Flere online outlets giver nu til dags et hav af forskellige fragttyper. En af dem der er mest anvendt er i vore dage levering til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne når der er mulighed for det. Denne er altså temmelig nem, samt desuden endda den mest letkøbte type af levering.

Du kan på samme måde forsøge at vælge afsending til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden er desværre en lille smule mere bekostelig, men til gengæld rigtig enkel. Den mindst kostelige fragttype kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men den mulighed forudsætter at du bor i kort afstand af online butikkens arbejdslager.

Flere e-forhandlere giver dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter, som dog er forudsat at ordren indsendes forud for et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få dit nye produkt klargjort før de logistikansatte drager hjemad.

Visse e-butikker yder levering uden omkostninger, men i mange tilfælde kun såfremt man shopper for en fastsat sum. Ellers skulle du beslutte sig for den mest letkøbte leveringstype, som i de fleste tilfælde – hvad end du bor i Vejle, Sønderborg eller Bramming – vil være at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

Mange netbutikker reklamerer med dag-til-dag levering

Det er ekstremt let for os alle at finde de laveste priser hos flere online webshops på www.girlstuff.dk og ergo har massevis af forhandlere på nettet ikke kunne lade være med at tvinge salgsværdien på varerne – til piger og drenge, og ligeså til mænd og kvinder – drastisk, og endda nogle gange tilbyde portofri fragt.

Til gengæld kan det trods alt være indbringende at checke indtil flere e-shops efter rabatkoder inden du handler, så du er sikret at modtage den mindst kostelige pris.

Man skal blot huske på, at ifald en online butik annoncerer bedst i test varer til en pris der kan virke mystisk tiltalende, så kan det tit være et karakteristika der viser en uægte online webshop. Kortbestillinger er ikke desto mindre omfattet af en lov, som passer på køber imod snydagtige online forretninger.

Tjek om webshoppen er e-mærke tilsluttet

Inden nogen handler hos en online webshop bør man altid overveje netshoppens handelsvilkår, dog er det for det meste ikke videre interessant.

Et nemt alternativ kunne måske være at undersøge om e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket længe har været en sikring om at e-shoppen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, og at online virksomheden lejlighedsvis overvåges af fagfolk som har indsigt i reglementet på området. Dette er desuden din genvej til at blive assisteret, når du får problemstillinger ved din ordre.

Evalueres af eksperter som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår

Trustpilot leverer relativt værdifulde løsninger til at beskue forskellige nuværende køberes kritik og herved anbefales det, at du beser e-shoppens kritik forud for at du placerer din ordre.

Facebook frembringer derudover relativt fine metoder til at få indblik i online butikkens kundefokus. Tilmed er der en række online forretninger som giver folk mulighed for at forfatte en evaluering af deres købsoplevelse, som desuden må drages fordel af til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Denne side finansieres af reklamer. Vi har faste samarbejder med en samling af online webshops hvori vi fremviser butikkernes varer, og indhenter godtgørelse hvis de personer vi sender videre realiserer et køb.